Iznenađenje i oduševljenje: Član Predsjedništva BiH Željko Komšić pojavio se na svadbi u Goraždu, pogledajte reakciju svatova

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić sinoć je s ministrom odbrane Sifetom Podžićem učinio veliku ljudsku gestu i ispunio želju pripadniku Oružanih snaga BiH da mu prisustvuju svadbi.

Goraždanin Muamer Hrelja pisao je članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako mu je velika želja da mu ako bude imao vremena bude gost na svadbi. Pismo je poslao, ali se nije nadao da će mu se želja ispuniti..

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

 

Sa izabranicom svog srca Elmom Smajović se vjenčao jučer, a slavlje u restoranu Casablanca u blizini Goražda u popodnevnim satima je upotpunjeno dolaskom Komšića i Podžića.

 

Mladenci, a posebno mladoženja nisu skrivali radost jer su dobili neočekivani poklon, a dolazak Komšića izazvao je oduševljenje među svatovima. Ovim gestom Komšić je pokazao da ga funkcija koju obavlja nije odvojila od građana. Na svadbi se zadržao više od jednog sata, a da nije bilo stranačkih obaveza  činilo se da bi to potrajalo i duže, piše Ljudski.ba.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Grom udario u cestu u Grudama, kao da je pala bomba

Grmljavinsko nevrijeme jutros je pogodilo Grude. Grom je udario u...

Ekstraprofit za naše pumpadžije, pada barel nafte

Dok je vrijednost naftnih derivata na svjetskom tržištu na...

Koliko je glasova potrebno za ulazak u Predsjedništvo BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Ako je suditi po ranijim opštim...

Istraživanje: Članstvo BiH u EU podržava 77,4 posto građana

Direkcija za europske integracije (DEI) provela je u augustu...