Izgubio je dvije kćerke, žena mu je nestala: “Volio bih da sam ostao sa njima”

Ministrica zdravlja Ogerta Manastirliu izjavila je juče da je poginulo 32 ljudi, da da je 658 njih povrijeđeno.

Prema navodima albanskog “Dnevnog lista”, 45 ljudi je spašeno ispod ruševina, a potraga za preživjelima se nastavlja, prenio je TASS.

Rodbina i prijatelji sa druge strane očajnički čekaju vijesti o svojim najbližima nadajući se da oni neće biti na tom spisku, prenosi “Tanjug”.

Jedan od njih je policajac Ajet Peci, čije su dvije maloljetne kćerke stradale kada se srušila zgrada u Draču kojoj su živjeli. Njegova supruga i dalje se vodi kao nestala.

“Kako da živim sad? Ne znam čime sam ovo zaslužio. Volio bih da sam ostao sa njima”, rekao je kroz suze Peci lokalnim medjima.

Zemljotres Zemljotres jačine 6,4 stepena Richterove skale pogodio je područje Drača u Albaniji u utorak, 26. novembra. Epicentar potresa bio je u području Drača, na deset kilometara dubine.

Zemljotres se osjetio i u Srbiji, BiH, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Grčkoj, kao i u pojedinim pokrajinama na jugu Italije.

Nakon ovog snažnog zemljotresa kod Drača dogodila se serija manjih potresa u Albaniji, kao i u BiH, a juče je zemljotres jačine 6,1 stepen Richterove skale pogodio oblast Krita u Grčkoj.

Možda vam se svidi

Leave A Reply