Izetbegović nakon vakcinacije: Mogao sam na VIP ulaz, ali stao sam u red s građanima

Popularno

Povezano

Lider SDA i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović primio je vakcinu Pfizer danas u sarajevskoj dvorani Zetra. Kazao je da je prošlo bezbolno, te da se nadam da neće biti posljedica.

“Odlučio sam da stanem u red sa građanima, zato što je red da stanem u red. Postojala je mogućnost i VIP ulaza, ali odlučio sam da stanem u red sa građanima”, rekao je novinarima nakon vakcinacije, javlja N1.

- Marketing -

Pozitivno ga je, kazao je, iznenadilo što je pozvan na vakcinaciju. Zadovoljan je organizacijom, te kako je rekao nije čekao duže od 10 minuta.

Komentarisao je i naslove u medijima da su se njegova sestra i zet vakcinisali preko reda.

“Moja sestra, kao i ja, dobila je poziv. Oni su i stariji od mene, tako da mislim da je regularno. Mnogo toga se ovih dana dovodi u pitanje, diplome, pozivi… Morat ćemo uskoro nositi i rodni list sa sobom da dokažemo da postojimo”, naveo je Izetbegović.

Podsjetimo, u sarajevskoj Zetri danas je od osam sati nastavljena vakcinacija starijih građana. Vakcinacija se vrši prema Planu imunizacije Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo.

- Marketing -

Najnovije