― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Izbjegnite sunčeve zrake u dva poteza: Veliki broj vozača ne zna da vizir za zaštitu od sunca ima i ovu funkciju

- Marketing -

Vizir za zaštitu od sunca u kabini automobila jedan je od važnih elemenata komfora tokom vožnje jer sunčevi zraci itekako mogu biti nezgodni.

Svi vozači znaju da on može da se spusti ispred glave, kao i da može da se u jednom djelu izvadi iz ležišta i pomjeri u stranu (ka prozoru), ali tiktoker sidneyraz je podsjetio da vizir ima još jednu vrlo korisnu funkciju.

Naime, kada se pomjeri u stranu, ukoliko je previše kratak i ne štiti dovoljno od sunca, vizir se može dodatno izvući čime se ostvaruje bolja zaštita glave sa bočne strane.

@sidneyraz fantastic #cars #sunny #firsttime #tipsandtricks #lifehacks #learnontiktok #inmy30s #todayilearned #todayyearsold #tips #themoreyouknow #tutorial #demo #carhacks ♬ original sound – sidneyraz
- Marketing -

Provjerite da li i vaše vozilo ima vizir za zaštitu od sunca koji ima takvu mogućnost pomeranja jer će vam sigurno zatrebati.

Pogledajte video OVDJE.

 

- Marketing -