Istraživanje otkrilo: Način parkiranja automobila može puno otkriti o vašoj osobnosti!

Jeste li u parkiranju vrlo oprezni ili pak potpuno nepažljivi?

Naime istraživanje je pokazalo da parkiranje zbunjuje čak trećinu vozača, te da ih čak 45 posto misli da je ono najstresniji dio vožnje.

- Marketing -

Vozače tako često frustrira nedostatak informacija o tome gdje parkirati, a trećina ih kaže da ‘nikad ne znaju postoje li na nekim mjestima ograničenja ili ne'…

Anketu s 2.000 vozača naručila je kompanija AppyParking+, a Dan Hubert, izvršni direktor aplikacije, kaže: “Znamo da je mnogima kao što je istraživanje pokazalo parkiranje stresno, posebno u prometnim gradovima s brojnim ograničenjima i zonama te skupim naplatama parkiranja. Zato je bilo zanimljivo vidjeti različite pristupe parkiranju.”

Također, anketa je pokazala da je nešto više od četvrtine ispitanika nervozno jer parkiraju gdje ne bi trebali, s tim da više od četvrtine vozača uvijek prije polaska planira gdje će parkirati, a većina to čini samo kad je riječ o novoj destinaciji.

Ipak, 62 posto sebe smatra dobrima u parkiranju, ali paralelno se parkiranje pokazalo manevrom u kojem su mnogi jako loši. Ono što je pak mnogima zajedničko, 78 posto, jest nervoza kad se drugi loše parkiraju.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano