Povezano

Iskasapio babu, pa zanijemio na saslušanju: Monstrum koji je ubio baku Desanku branio se šutnjom

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je David Dudić za okolnosti izvršenja krivičnog djela teškog ubistva, kojom prilikom je ubio svoju babu Desanku Dudić. Tokom saslušanja osumnjičeni se branio šutnjom.

Od strane Višeg javnog tužilaštva predložen je pritvor prema osumnjičenom, ali odluka o pritvoru još uvijek nije dostavljena tužilaštvu.

- Marketing -

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u daljem toku postupka ispitati svjedoke i obaviti dalja vještačenja, prenosi Blic.

S druge strane, saznaje se u sudu, osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od 30 dana da ne utiče na svjedoke, ne ponovi djelo i zbog toga što je riječ o djelu za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i posljedica djela doveli su do uznemirenja javnosti, potvrdila je za Informer portparolka Višeg suda Tatjana Tešić.

  • Pričao mi je da je „grobar“ Velje Nevolje i član njegove ekipe. Sa tim se ponosio. Takođe mi je jedared rekao da je nekog momka izbo mačem. Nije dozvoljavao da mu se udijeli savjet i ukaže mu se na to da je na pogrešnom putu. Znam da je imao probleme sa drogom i da je hapšen kod nas, ali i u Austriji. Od mene je zahtjevao novac, dnevno da mu dajem po 150 evra, a ja sam mu nudio da mu pomognem tako što ću mu naći posao – priča očajni otac za Informer.

 

- Marketing -

Najnovije

Popularno