Institut za istraživanje genocida Kanada: Pravda je zadovoljena, Vikić nikad nije ni trebao biti optuženDragan Vikić jedan od simbola odbrane Sarajeva i BiH danas je pobijedio u još jednoj važnoj bici, poručeno je iz IGK-aIz Instituta za istraživanje genocida Kanada (IGK) su se oglasili saopćenjem nakon što je Sud Bosne i Hercegovine oslobodio komandanta Dragana Vikića krivice za ratne zločine. – Pravda je zadovoljena, istina je pobijedila.
Ratni komandant u Sarajevu Dragan Vikić je oslobođen krivice za ratne zločine. Sud BiH u prvostepenoj presudi oslobodio je Dragana Vikića, ratnog komandanta Specijalne jedinice MUP RBiH optužbi za ratni zločin u Velikom parku u Sarajevu.
Vikić, bosanskohercegovački heroj, nikad nije ni trebao biti optužen! BiH dobro zna istinu, pravda je zadovoljena! Dragan Vikić jedan od simbola odbrane Sarajeva i BiH danas je pobijedio u još jednoj važnoj bici.Institut za istraživanje genocida Kanada je jako zadovoljni ovom presudom, jer je istina o Draganu Vikiću dokazana. Pravda zadovoljena. Tako je još jednom potvrđena pravedna borba za slobodu države BiH protiv agresora, poručeno je iz IGK-a.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano