Povezano

Influencerica snimila muškarca koji je gleda u teretani: “Ovaj stari, jezivi lik…”


Influencerica i tiktokerica Heidi Aragon na društvenim mrežama objavila je video iz teretane koji je gotovo odmah posato viralan.

- Marketing -

Naime, Heidi, koja inače s pratiteljima dijeli videozapise vježbanja, snimila je muškarca koji ju je gledao u teretani i kako ona tvrdi, uznemiravao.

Naime, Heidi je stavila mobitel na klupu kako bi se snimila dok radi čučnjeve, a onda je prestala kada je ugledala muškarca kako prilazi.

“Ovaj jezivi stari tip u teretani stalno je dolazio i buljio u mene. To sam rekla svom mužu, koji je došao i vježbao pored mene”, kazala je u videu.

Međutim, nepoznati lik je nastavio gledati u nju, pa je pokušala primijeniti drugu taktiku – počela je i ona gledati u njega te mu se odlučila obratiti.

“Rekla sam mu da ako će vježbati u ovom kutu, mora prestati buljiti i stvarati mi nelagodu. Njegov odgovor je bio: ‘Samo gledam okolo'”, objasnila je.

Snimka je brzo postala viralna, a mnogi su se složili da je njena reakcija sasvim ispravna.

“Iako vježbaš na javnom mjestu, nema pravo tako te gledati”, “Nebitno kakvu odjeću nosiš u teretani, nije u redu da bulji u tebe tako”, “Ispravno si postupila”, neki su od komentara.

- Marketing -

Najnovije

Popularno