‘Ima dovoljno mog bogatstva za sve’: Ćiri je teško jer njegova djeca nisu složna, a iza toga leži jedan razlog

Prošlog četvrtka u Kaptol Boutique Cinema održana je svjetska premijera dokumentarnog filma Irene Škorić o Miroslavu Ćiri Blaževiću, nastalog u produkciji Sportske televizije kao prvog filma serijala ‘Legende hrvatskog sporta – nepoznato o poznatima’.

Tako je s njime bio njegov sin Miroslav Junior sestra Jozefina ‘Seka’ Dragun. ‘Oni gledaju po strani, ne miješaju se. Moj sin samo kaže: ‘Jadan moj tata’. Drago mi je što su večeras ovdje sa mnom’, sretan je bio Ćiro. Emotivno je govorio o svojoj obitelji i otkrio da mu je jako teško jer njegova djeca nisu složna, a razlog njihovih nesuglasica je njegovo bogatstvo. ‘A ima ga dovoljno za sve’, naglasio je Ćiro.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Saznali smo tako i da se Ćiro svakodnevno telefonski čuje sa suprugom Zdenkom koju odmilja zove Nena. Nena živi u Švicarskoj, a Ćiro se u filmu našalio ‘valjda zbog toga i trajemo toliko dugo’.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Seka je otkrila kako je Ćiro uvijek mislio na nju pa je prilikom posjeta Bliskom Istoku kupio sve potrebno za njezino vjenčanje. Pohvalila se da je od brata dobila i stan, kao i da se nakon smrti supruga može osloniti samo na Ćiru.

Inače, Ćiro ima troje djece – sina Miroslava Juniora te kćeri Barbaru i Catherine.

Ćiro Junior živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, Damjanom i Mavie, dok su Barbara, sa sinovima Filipom i Michaelom, i Catherine, s djecom Vincentom i Linom Katarinom, u Švicarskoj s majkom Zdenkom s kojom je Ćiro u braku od 1961. godine.

Jednom je za 24 sata Ćiro otkrio kako mu se sin, zapravo, trebao zvati. ‘Htio sam da se zove Joško ili Anto, po braći, a moja kći Barbara već ga je nazvala Miroslav. Zbog takvih sam se stvari osjećao nemoćnim’, rekao je tada.

Podsjetimo, Ćiro posljednjih mjeseci ne krije da se bori sa zloćudnom bolešću, a priznao je da mu se zdravstveno stanje pogoršalo. ‘Nisam baš najbolje, ali se borim do zadnjeg dana. Nažalost, od zadnjeg puta kada smo se čuli neke stvari su se pogoršale, ali molim se. To mi je jedino što mi je ostalo. Teško je u ovoj dobi boriti se, ali se ipak borim. Dane uglavnom provodim u krevetu. Hvala Bogu moja supruga je dobro i sve je super s njom’, rekao je Blažević ranije ove godine za Story.hr.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Firma iz BiH oblači Dinu Merlina

Bh. pjevač Dino Merlin često nosi košulje, a ukoliko...

Nobelovu nagradu za mir dobili Bjelorus i dvije organizacije za ljudska prava

U Oslu su u 11 sati objavljena imena dobitnika...