Hrvatska: Monstrum 15 puta silovao maloljetnu pokćerku, gurao joj drogu u usta

Muškarac koji je više puta silovao pokćerku i prisiljavao je da guta razne droge, nakon podizanja optužnice žalio se na odluku jednog slavonskog županijskog suda o produljenju istražnog zatvora. Vrhovni sud njegove žalbe nije prihvatio, javlja Glas Slavonije.

“Okrivljenik se tereti da bi od zime, pa sve do lipnja 2016. godine kao očuh djeteta, tada tek s navršenih 16 godina, s kojim je živio u zajedničkom kućanstvu, iskoristivši što je supruga i majka oštećene žrtve s drugim teško bolesnim zajedničkim djetetom bila odsutna, u najmanje 15 navrata, prvotno radi njene bespomoćnosti, prisiljavao ju, začepivši joj nos da bi otvorila usta i mogla disati, da proguta drogu ecstasy ili speed, a potom, nakon što bi droga počela djelovati, na krevetu spavaće sobe silovao. Uz navedeno okrivljenik se tereti da bi kroz vrijeme od dvije godine, 2016. i 2017., istoj žrtvi u više navrata dao da konzumira droge ecstasy, speed i kokain”, navodi se u rješenju Vrhovnog suda, prenosi Index.

Prijeti mu kazna od tri do 15 godina zatvora zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode prema žrtvi posebno ranjivoj zbog njezine dobi, prema članu obitelji, i zbog silovanja. Za omogućavanje trošenja droga, odnosno zbog drogiranja pokćerke, prijeti mu kazna od jedne do 10 godina.

Možda vam se svidi

Leave A Reply