HITNO: Važno obavještenje za javnost u ZDK

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica obavještava građane,  javna, komunalna, privredna društva, stambene upravitelje i druge subjekte da u skladu sa Naredbom ministarstva zdravstva ZDK, u periodu od 03.05. do 15.06. ove godine na teritoriji Zeničko-dobojskog kantona, provodi obaveznu preventivnu sistematsku deratizaciju – proljetna faza.

Pozivaju se pravni subjekti sa područja Zeničko-dobojskog kantona da ispune svoju zakonsku obavezu, te u naredbom utvrđenom roku, stupe u kontakt sa stručnim osobama Službe za sanitarnu tehniku, dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju INZ-a koji su osposobljeni da pruže uslugu i savjete u ovoj oblasti.

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica obavještava javnost i pravne subjekte da poslove deratizacije provodi isključivo samostalno i pod već prepoznatljivim imenom i identifikacijom.

Za sve eventualne nedoumice, upite ili prijave neovlaštenih osoba, kontaktirajte Institut na info@inz.ba ili na 032 / 448 001.

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar