― Marketing ―

Hirurg snimio smrt kako čeka pacijenticu da izdahne u operacijskoj sali? ‘Uvijek se osjeti kada dolazi’

- Marketing -

Jorge Kawache, medicinski specijalist za gastrointestinalnu hirurgiju i naprednu i minimalno invazivnu laparoskopiju iz Monterreya, objavio je u petak na svom profilu na TikToku fotografiju koja je prestravila golem broj korisnika.

Nastala je u operacijskoj sali u Hermosillu, dobio ju je od kolege, a prikazuje figuru koja neodoljivo podsjeća na Kosca! Drugim riječima, iz zapisa se čini baš kao da je sama smrt čekala na vratima uvjerena da će otići na onaj svijet u društvu s tek operiranom pacijenticom.

Srećom, nije, Kawache je u narednom videu potvrdio da je njezina operacija protekla bez komplikacija i da se žena od zahvata odlično oporavlja, pa su svi u komentarima odahnuli, naravno među njima i oni daleko manje uvjereni da smrt u obliku nekakve prikaze s kosom i kapuljačom postoji.

- Marketing -

Inače, popularni prikaz smrti prvi put se pojavio u 14. stoljeću u Engleskoj, a naziv Kosac je utvrđen 1847. godine.

@drkawache

¿Qué creen que sea esto? #paranormal #surgery #tiktokforyou

♬ sonido original – Jorge Kawache

“Ja sam medicinska sestra i vidjela sam mnoge pacijente kako ispred mene umiru. I stvarno se uvijek u prostoriji osjeti kada dolazi smrt, to je osjećaj koji je izuzetno teško objasniti, ali je stvaran”, napisala je u komentarima jedna žena.

Što se same snimke tiče, ako nam dopustite da izrazimo mišljenje, ne vjerujemo da bi se jedan ozbiljan hirurg išao tako šaliti s ljudima, ali sigurni smo da tu ipak postoji malo više mogućnosti. Premda ne sporimo da figura doista podsjeća na Kosca, isto tako nam se čini vrlo lako mogućim da prikazuje najobičniju ženu tamne kose i okrenutu leđima.

@drkawache

Respuesta a @TicTocTikTokTic

♬ sonido original – Jorge Kawache

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...