Helmina Murtić: Zajedničkim aktivnostima za što kvalitetnije programe predškolskog obrazovanja

0

Helmina Murtić, direktorica JU za predškolski odgoj i obrazovanje “Mladost” Kakanj, komentirala je kandidaturu Mirnesa Bajtarevića za načelnika Općine Kakanj koji prenosimo u cijelosti:

-Posao odgajatelja je izrazito odgovoran posao, jer predškolsko doba je vrijeme kad se oblikuje dijete i postavljaju prvi i najvažniji temelji na kojima se dalje grade ostale vrijednosti. Uz kvalitet usluge prema našoj djeci, očekivanju roditelja i učešću u predškolskom odgoju, kao i tehnički preduslovi za što bolji i ugodniji boravak mališana uključuje i našu svakodnevnu multidisciplinarnu aktivnost. Komunikacija, projekti, kolegijalnost i razumijevanje su ključni za unapređenje programa i saradnju koja je ispred nas.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ponosno stojim uz Mirnesa, mladog kandidata, sa izuzetno bogatom biografijom i raznolikm radnim i životnim islustvom. Odgovoran je i visoko kvalificiran kandidat sa izuzetnim menadžerskim i organizacionim sposobnostima, posvećen međuljudskim odnosima i stvaranju zdrave radne atmosfere. S pravom uživa značajnu i nesebičnu podršku sa svim strana kojoj svjedočimo od objave kandidature, a koja je od neprocjenjive važnosti za realizaciju velikih projekata. U Mirnesu vidim najboljeg saradnika  za realizaciju budućih ideja i projekata i vjerujem da će uz podršku Vijeća, uspjeti realizovati započete i pokrenuti nove projekte značajne za Kakanj i sve njegove stanovnike.

[bar group="4078"]