Haris Kulović: Konkurencija je jaka, ali neću se predati !!

Da je Kakanj grad rasipnik odličnih muzičkih talenata pokazuje i nova sezona jednog od najjačih muzičkih takmičenja u regionu „ZVEZDE GRANDA”, koji se emituje na TV PINK. Ove godine Kakanj sa ponosom i jako uspješno predstavlja Haris Kulović ali i Sanel Smolo.

Harise, sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?
– Pa, općenito muzikom se bavim već duži niz godina, aktivno otprilike oko 8 godina, ali to je uglavnom bilo sviranje, inace sviram harmoniku i klavijature, a pjevanje je došlo uz to. Pjevanjem se aktivno bavim već nekih 2-3 godine.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ćemo se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?
– Što se tiče publike, ni ja nisam vjerovao da ću imati ovoliku podršku, i zaista mi je drago zbog toga, i drago mi je što se ljudima sviđa moje pjevanje, i prije ovoga me je znalo dosta ljudi, kroz muziku, jer stvarno sam često radio i prije prijavljivanja na Zvezde Granda, uglavnom su to bile neke privatne zabave, svadbe, praznici i sl. A vjerovatno su i godine doprinijele tome.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?
– Na moje prijavljivanje na Zvezde Granda je najviše uticao nagovor prijatelja i kolega, mada sam i ja imao želju da se prijavim na pomenuto takmičenje, ali eto vjerovatno, da nije njih, ja se ne bih ni prijavio, i zbog toga sam im puno zahvalan.

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja na Zvezde Granda ?
– Što se tiče mojih očekivanja, naravno, svi mi imamo jedan cilj, a to je naravno pobjeda, ali ove godine je konkurencija zaista jaka, i ja ću biti zadovoljan sa sve i jednim ishodom ovog takmičenja po mene, jer ovo je za mene jedno veliko iskustvo, i zaista je čast biti i družiti se sa nekim od najvećih imena Ex-Yu estrade.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?
– Što se tiče finala, zaista je nemoguće govoriti trenutno o tome, kao što sam već rekao, konkurencija je velika, pa vidjet ćemo sta će biti.

Možda vam se svidi

Comments are closed.