Gradonačelnik Istočnog Sarajeva: Čudi me ponašanje Draška Stanivukovića, rado ću gradonačelnici Sarajeva reći ono što misli svaki građanin RS

Popularno

PovezanoČosić je poručio da će vrlo rado reći gradonačelnici Sarajeva ono što uvijek kaže i što misle građani bh. entiteta Republika Srpska.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Ljubiša Ćosić, je kazao da posjeta gradonačelnice Sarajeva, Benjamine Karić, Banjoj Luci nije nikakav korak naprijed i da ga čudi ponašanje gradonačelnika Draška Stanivukovića.

- Marketing -

– Međutim, čudi me ponašanje gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića koji je izabrao matricu da priča svima ono što žele da čuju. S druge strane kada bude išao u posjetu u Sarajevo, neka obiđe ulicu Vase Miskina i stane pred Vijećnicu, i da vidimo kako se osjeća kao čovjek iz Republike Srpske, kao Srbin kada njegov narod kvalifikuju zločinačkim i agresorskim – rekao je Ćosić za RTRS.

Poručio je da će vrlo rado reći gradonačelnici Sarajeva ono što uvijek kaže i što misle građani bh. entiteta Republika Srpska.

– Vrlo rado ću gradonačelnici Sarajeva ovdje u Istočnom Sarajevu reći sve ono što uvijek kažem i ono što misli svaki građanin Republike Srpske – naglasio je Ćosić.

- Marketing -

Najnovije