35.7 C
Kakanj
Utorak, 27 Jula, 2021

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva: Čudi me ponašanje Draška Stanivukovića, rado ću gradonačelnici Sarajeva reći ono što misli svaki građanin RS

spot_imgspot_imgspot_imgspot_imgČosić je poručio da će vrlo rado reći gradonačelnici Sarajeva ono što uvijek kaže i što misle građani bh. entiteta Republika Srpska.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Ljubiša Ćosić, je kazao da posjeta gradonačelnice Sarajeva, Benjamine Karić, Banjoj Luci nije nikakav korak naprijed i da ga čudi ponašanje gradonačelnika Draška Stanivukovića.

– Međutim, čudi me ponašanje gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića koji je izabrao matricu da priča svima ono što žele da čuju. S druge strane kada bude išao u posjetu u Sarajevo, neka obiđe ulicu Vase Miskina i stane pred Vijećnicu, i da vidimo kako se osjeća kao čovjek iz Republike Srpske, kao Srbin kada njegov narod kvalifikuju zločinačkim i agresorskim – rekao je Ćosić za RTRS.

Poručio je da će vrlo rado reći gradonačelnici Sarajeva ono što uvijek kaže i što misle građani bh. entiteta Republika Srpska.

– Vrlo rado ću gradonačelnici Sarajeva ovdje u Istočnom Sarajevu reći sve ono što uvijek kažem i ono što misli svaki građanin Republike Srpske – naglasio je Ćosić.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO