Povezano

Godišnji horoskop profesionalnog astorologa za sve horoskopske znake


Nataša Panić, certifikovani profesionalni astrolog, koja je svoje znanje stekla na četvorogodišnjem školovanju na Institutu za astrološka istraživanja “Johannes Kepler”, izradila je za N1 godišnje prognoze za svaki horoskopski znak pojedinačno za 2022. godinu.

- Marketing -

Svaka nova godina donosi i novu nadu. Da će nam se napokon nešto lijepo desiti. Da će nam donijeti dobre prilike i zato uvijek ulazimo u prve dane Nove godine ushićeno i znatiželjno.

Ipak, svaka promjena koju očekujemo se mora desiti u nama samima. Jer jedino tako možemo da mijenjamo i odnose i poglede prema drugima. I te prilike, koje nam nudi Nova godina, da iskoristimo.

Inače, ništa od pozitivnih promjena. Mada, svaka promjena treba da bude pozitivna. Opet, od nas zavisi kako gledamo na promjenu.

Da li vidimo polupraznu ili polupunu čašu vode. Zato, prije svega treba iskoristiti dobre aspekte u Novoj godini za rad na sebi. Kada nam je lakše da se pokrenemo ka promjenama, a kada teže, možete pročitati u narednom tekstu astrologinje Panić.

Ono što je u astrološkom smislu bitno pogledati za nadolazeću godinu jesu dobre prilike, recimo one koje nam Jupiter daje. Jupiter pred sam kraj stare godine ulazi u znak Riba.

To je odlična vijest za pripadnike ovog znaka (i podznaka). Dakle, Ribama se smiješe dobre finansijske prilike, ulaganja, novac, kupovine nekretnina. Mogli bi oni od tog velikog uživanja i sreće i malo da se udebljaju. Ako ne žele, onda nek pripaze na gurmanski apetit koji će ih terati na hedonizam. Ako govorimo već o zadovoljstvu i uživanju, u toku aprila moguće i da se zaljube. Lijep mjesec za putovanja, ljubav i novac! Neptun, planeta koja vlada ovim znakom i dalje tranzitira njihovim znakom, te

Ribe i dalje plivaju u moru, baš onako kakonjima odgovara. Napetiji dani za pripadnike posljednjeg znaka mogu ići krajem godine, kada Mars krene retrogradno, pa donese lekcije koje su vezane za njihove porodične teme ( osjetljivije je zdravlje jednog od roditelja!). Trebalo bi da obrate pažnju na ono što govore, potpisuju i obećavaju, ali i tokom putovanja u toku posljednjih meseci, jer mogu imati nezgode na putu ili u saobraćaju, te je savjet da putovanja prorijede u novembru i decembru naredne godine.

Jupiter, planeta sreće i blagostanja tokom maja i juna, u svom brzom hodu ući će na čas i do Ovna, pa će za pripadnike ovog znaka i podznaka ovi mjeseci biti sretni.

Iako ih uglavnom, od kada je Saturn ušao u znak Vodolije, planete podržavaju, tokom ove godine, Ovnovi mogu najviše mogu imati izazove sa strpljenjem, pa lekcije koje nisu naučili, naročito u vezi porodičnih ali i poslovnih odnosa mogu se ponoviti, jer će Merkur tokom januara ali i krajem godine svojim retrogradnim hodom aktivirati stare rane, lekcije i izazove.

- Marketing -

Najnovije

Popularno