Pobjednik prošlozonskog takmičenja Zvezde Granda Kakanjac Amar Jašarspahić Gile, sinoć je u Gradskoj areni u Zenici ostvario svoj san i napravio spektakularan koncert za pamćenje.

Oko 10.000 posjetilaca sinoć je u Gradskoj areni u Zenici svjedočilo jednom od najboljih koncerata u posljednje vrijeme u ovom gradu. Nevjerovatnim glasovnim mogućnostima je Gile bosanskohercegovačku publiku vodio u trans. Za razliku od bosanskohercegovačkih zvijezda, Gile nije pustio publiku da čeka na njegovo pojavljivanje. Kako je koncert bio zakazan u 20h, tako je i počeo plesnom tačkom plesnog kluba Stars iz Zenice, nakon čega se na oduševljenje desetak hiljada posjetilaca pojavio i popularni Kakanjac.

Za svoje goste je Gile odabrao zeničku pjevačicu Dženanu Džidić koja je ovogodišnja učesnica Zvezda Granda. Publika još nije vidjela Dženanu na TV-u jer se njena grupa još nije prikazala. Giletov gost je bio i Kerim Zeljković iz Sarajeva koji je „Odisejom” na takmičenju Zvezde Granda digao publiku a i žiri na noge. Slično je bilo i u Zenici.

Odličnog druženja VIP-u nije manjkalo. Dosta poznatih ličnosti iz privrednog, društvenog i političkog života su ove večeri bili svjedoci sjajnom koncertu mladog Kakanjca.

Da biste vidjeli fotografije sa koncerta, kliknite   OVDJE

Kakanj-x/ Melisa Mioč, Emerin Ahmetašević i Emrah Fejzović

Reklama