Frontmen Miligrama sjeda u fotelju “Granda”: Preokret u najvećoj diskografskoj kući, oglasio se Saša Popović!

0

Saša Popović je otkrio koje veliko ime će biti pojačanje Grand produkcije.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Mili dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije Granda, a u novi ciklus „Zvezda granda“ donosi veliku novinu – vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom nadmetanju.

Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde.

“Grand produkcija se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred!” ističe Mili, a ovim povodom se oglasio i Saša Popović.

“Domaća muzička scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena, veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis i zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u Grand, i da nastavimo da zajedno razvijamo produkciju, kako u Srbiji, tako u inostranstvu” kaže kreativni direktor Granda Saša Popović koji ne krije da je zbog ovog transfera jako srećan, prenosi republika.