Frizura koja je najveći trend nadolazećeg ljeta

Ovu frizuru vrlo lako možeš oblikovati i sama, a prednje pramenove možeš ostaviti blago uvijene ili ih izravnati također, možeš svaki put kreirati novi izričaj ovisno o tome hoćeš li kosu koju si skupila svezati u visoki rep, pletenice ili nisku punđu.

Riječ je o frizuri koja se stilizira tako da prednji pramenovi ostaju padati uz lice dok je ostatak kose svezan u punđu ili rep.

Početkom godine, dok svijet nije bio obustavljen radi epidemije korona virusa, slavne dame poput Jennifer Lopez, Margot Robbie i Due Lipe imali smo priliku na crvenom tepihu vidjeti u inačici ove frizure.

Dok su ove dame pred fotografske objektive ‘isfurale’ frizuru koju u prednjem djelu krase pomno ispeglani pramenovi, odbjegla vojvotkinja Meghan Markle i provokativna Influencerica rado posežu za nešto opuštenijom verzijom ove frizure.

Upravo ova druga, opuštenija verzija s lagano uvijenim prednjim pramenovima ima preduvjet postati apsolutni hit za nadolazeće ljetno razdoblje. Naravno, sa sobom nosi i dašak nostalgije budući da nas poput vremenskog stroja vraća dvadesetak godina unatrag. Tada su ovakve frizure rado nosile najveće zvijezde poput Jennifer Aniston, Kate Moss i Alice Silverstone.

Romantika i nostalgija

Baš kao tada, tako i sada djevojke obožavaju ovu frizuru jer ju je vrlo lako napraviti, a istovremeno djeluje tako ležerno. Prigodna je kako za one s dugom, tako i za one s poludugom kosom. Možeš ju vrlo lako postići tako da izdvojiš prednja dva pramena dok ostatak kose povezeš sa strane. Izdvojene pramenove možeš, ovisno o vlastitim željama, stilizirati uz pomoć pegle ili figara, piše “Miss7“.

Naravno, možeš se poslužiti i trikovima pa umjesto uređajima koji rade na principu topline, oblikovati uz pomoć najlonki, trakica ili novina.

Poigraj se s detaljima

Osnove su vrlo jednostavne, a sjajna stvar je što ovoj frizuri možeš svaki put dati novi izgled ovisno o tome kako stiliziraš ostatak kose. Na tebi je da odlučiš hoćeš li je povezati u pletenice, podignuti u visoki rep ili nisku punđu. Također, možeš je poput popularnih djevojka iz 90-ih ukrasiti i ukosnicama, ali i maramama te predimenzioniranim kopčama za kosu. Solucija je mnogo, a rezultat je uvijek jednako dojmljiv.

Možda vam se svidi

Leave A Reply