Povezano

Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par


Razloga za predviđanje kraja odnosa može biti mnogo, a poznata autorica i seksualna terapeutkinja Tracey Cox tvrdi kako se stanje u vezi može procijeniti na vrlo jednostavan način – promatranjem fotografije para.

- Marketing -

Ona može skrivati tajne signale koje prije niste primijetili, a svakako su povod da promotrite svoj odnos i razmislite možete li ga te želite li ga učiniti boljim.

Za primjer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate.

Za pravi uvid neka fotka bude što svježija, a ako ste dulje u vezi usporedite promjene na fotografijama kroz vrijeme

Naravno, samo jedan ili dva znaka od niže navedenih nisu osuda vaše veze na propast, ali, ako su svi navedeni znakovi tu – razmislite o budućnosti.

Vaša veza je super ako na fotografiji:

– se gledate izravno u oči, ili jedan od partnera nasmiješeno gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči – takav pogled otkriva da nemate što skrivati.

– jeli su na stolac/kauč pokraj vas, ili stali odmah iza vas – to pokazuje da ne žele biti fizički odvojeni, odnosno žele biti blizu

– vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog – pogrbljivanje može biti znak mišljenja “hajde da odradimo tu fotografiju”

– vaše zdjelice su blizu – što su vaši kukovi i zdjelica bliži, to govori da ih u blizinu postavljate izvan fotografija, odnosno da vam je ta blizina prirodna, što označava da je seksualni život redovit i ispunjen.

- Marketing -

Najnovije

Popularno