Fotografija sa svemirske stanice užasnula eksperta za NLO-e: “Ta su bića gigantska, motre nas …”


Ogromno biće zelene boje, veličine oko 200 metara, prošlo je pored naše međunarodne svemirske stanice, tvrdi ekspert za NLO-e Scott Warren koji je podijelio i fotografije tog događaja kao dokaz …

- Marketing -

– Ogromno zeleno biće prošlo je pokraj svemirske stanice u jednom trenutku. Zapamtite, ta stanica je velika oko 100 metara, a ovo je bilo nešto dvostruko veće – započeo je svoju priču Scott i odmah nastavio:
– Svima vam je vidljiva ova figura ogromnog zelenog bića. Jesam trijezan sam. Nisam lud. Vidio sam što i vi. Nemam drugo objašnjenje za ovaj fenomen nego da je riječ o nekakvom gigantskom svemirskom biću. Ove fotografije su nastale uz pomoć infra-crvene kamere, a ja već godinama tvrdim da je to jedini način za ‘uhvatiti’ vanzemaljce i dokaze o njihovom postojanju – priča uzbuđeni Warring, piše Daily Star.

Prije nekoliko mjeseci teleskop Hubble snimio je u prostranstvu svemira nešto što jako nalikuje na ljudsko oko. Objasnili su kako se radi o galaksiji, ali nisu svi, pogotovo ljudi poput Warringa, bili uvjereni da im se servira istina.

Po njima, naš svemir je prepun gigantskih vanzemaljaca čije nam namjere još uvijek nisu poznate.

Izvor: 24sata.hr/pozitivno.ba

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano