"Food eliminator" – regionalna hit komedija u Kaknju

U Kakanj stiže urnebesna pozorišna predstava i ovogodišnja regionalna hit komedija „FOOD ELIMINATOR“.

Milan Pavlović, poznat i kao Dino Mehmeda Mujkić i ostatak ekipe ,na sebi svojstven način i orginalno dočaravaju karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, bilo da se radi o običnim ljudima ili ljudima iz javnog i estradnog života, zasigurno vam garantuju dobar provod . Zato vas pozivamo da obavezno dođete 10.09.2014 (srijeda) u 19:30 i učestvujete u ludilu zvanom ‘Food Eliminator’.

Predstava prati sudbinu ‘Food Eliminatora’ (Milan Pavlović) i njegove porodice, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerovatnih životnih puteva od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu. Da li će biti kome je namjenjeno ili kome je suđeno,da li će naš junak oženiti Severinu, hoćemo li gledati vjenčanje,kako je food eliminator uopće zaveo Severinu? Odgovori su predsatvi i zbog toga se ne preporučuje mlađima od 14 godina.

Ulaznice u predprodaji možete kupiti u upravi JU za kulturu i obrazovanje, kao i na dan predstave na biletarnici. Cijena ulaznice je 7 KM.

Igraju: Milan Pavlović,Haris Gigo Aljević,Slaven Vidak,Staša Dukić.

Možda vam se svidi

Comments are closed.