Fojnica Open 2014 : "Centar" se vratio sa tri zlatne medalje

Na Međunarodnom turniru u Fojnici – Fojnica Open 2014 kakanjski taekwondo klub nastupio je sa tri takmičara i to u konkurenciji kadeta, juniora i seniora.

U konkurenciji kadeta do -65 kg nastupio je naš Ferderalni i Državni prvak Hamza Brkić i ponovo se dokazao kao jedan veliki takmičar našeg kluba.

U kategoriji juniora nastupio je naš Državni i Federalni prvak Nermin – Nero Imamović koji je također osvojio zlato i tako potvrdio formu pred predstojeće aktivnosti koje klub ima u planu.

I u seniorskoj konkurenciji nastupio je neizostavni takmičar našeg kluba Semir – Sema Imamović koji je kao i uvijek neprkosnoven i zablistao zlatom. Mogu reći da je ovo odličan rezultat i postotak je 100% jer smo slali samo 3 takmičara, ostali naši takmičari su imali zasluženu pauzu. Moramo napomenuti da je naš Dejan Krličević – Krle već drugu godinu za redom sudac treće klase i evo i on je sudio na ovom takmičenju i lagano skuplja iskustvo za veća takmičenja kako kod nas tako i na inozemnim takmičenjima. Čestitamo svima, i svaka čast našim takmičarima.

Klub očekuje polaganje za učenička zvanja u klubu a onda slijede aktivnosti useljavanja u našu novu salu površine 290 m2, koja će imati sve što je neophodno taekwondo sala, aerobik sala, fitnes sala i caffe za roditelje i članove sa WI-FI, i plazmom, sve ćete saznati za otvorenje koje će biti vrlo brzo.

(Press TKD “Centar” Kakanj)

Comments are closed.