Feng shui: Pravila za uređenje ulaza u dom koja donose harmoniju životnom prostoru

Glavni ulaz u vaš dom mjesto je na kojem se stvaraju prvi dojmovi i koje sa sobom nosi niz mogućnosti.

Kada na primjer idete na odmor, prve misli kroz vašu glavu prolaze čim stanete pred hotelski ulaz. Promatrate je li zgrada održavana, kako je uređen okoliš, pravite cijeli niz procjena.

U tom trenutku javlja se osjećaj ili zadovoljstva ili razočaranosti izborom. Kada vas na samom ulazu dočeka drveće, šareno cvijeće, nasmijani portir… zadovoljni ste i prije stupanja u predvorje.

Na isti način vas, vaše goste i sve buduće “prilike” dočekuje vaš dom. A vaš cilj trebao bi biti dočekati sve te “prilike” ljepotom, srećom i udobnošću.

Dok “prilike” čekaju da im otvorite vrata, dajte im cijeli niz razloga da generiraju pozitivne misli o vama. Stvorite dom koji se sjaji i izdvaja iz gomile.

Kako biste to postigli, u nastavku pročitajte sedam praktičnih i jednostavnih feng shui savjeta za uređenje ulaza u vaš dom koji će vam osigurati sjajan prvi dojam i donijeti pozitivnu energiju i neograničeni niz mogućnosti u vaš dom.

1. Ako živite u kući, očistite nered u dvorištu i na prilaznim putevima kako biste omogućili prolazak energije u vaš dom. Isto to učinite i na ulazu u vaš stan.

2. Prednja vrata obojite u veselu boju. Crvena je feng shui boja prosperiteta i obilja, a zelena prirode i novca.

3. Postavite visoku, zdravu biljku s obje strane ulaznih vrata. Biljke ne smiju blokirati ulaz.

4. Ispred ulaznih vrata objesite bijele svjetiljke kako biste u svoj dom privukli zlatne prilike.

5. Ako ste u kući, vodena fontana postavljena s desne strane vrata donijet će vam sretnu energiju svaki put kada se vrata otvore.

6. Kip na ulazu , bio to keramički anđeo ili neki drugi detalj poput kamenog Bude, u vaš dom donijet će stabilnost i zaštitu.

7. I za kraj, kupite šareni otirač koji će samo povećati ljubav vaših gostiju prema vama. (Zadovoljna.hr)

Možda vam se svidi

Leave A Reply