― Marketing ―

Fabrika iz Travnika s Austrijancima dogovorila posao od 50 miliona KM

- Marketing -

Firma Ruff Cycles, koja se bavi proizvodnjom električnih bicikala, u pogonima kompanije GS-TMT u Travniku dogovorila je novi poslovni projekt s austrijskim gigantom vrijednosti 25 miliona eura.

 Priča električnih bicikala iz Travnika koja je obišla cijeli svijet, a neki primjerci iz Travnika su pronašli svoje mjesto i u garaži Cristiana Ronalda, dobila je veliku ekspanziju, prenosi BiznisInfo.

Naime, nedavno je firma Ruff Cycles koja se bavi proizvodnjom nekoliko vrsta električnih bicikala sklopila ugovor sa austrijskom firmom vrijednosti 25 miliona eura (oko 50 miliona KM) te su zajedno kreirali novi dizajn električnog bicikla kojeg planiraju proizvoditi.

- Marketing -

 Osim toga, Ruff Cycles kako se saznaje uskoro će širiti svoju proizvodnju. Iako su nedavno svoje pogone proširi za 600 kvadrata u pogonima GS-TMT-a u Travniku, Ruff Cycles na lokalitetu Neobarja u Novom Travniku uskoro planira kupiti zemljište od 3.000 kvadratnih metara gdje će izmjestiti proizvodnju te nastaviti raditi punom parom.

Ovo je još jedna pozitivna priča, a s otvorenjem novih pogona očekuju se i nova radna mjesta. Više informacija o ovom poslovnom poduhvatu bit će poznato naknadno.

- Marketing -