22.5 C
Kakanj
Četvrtak, 29 Jula, 2021

“Evo ti novac, ne treba da mi vraćaš” – Rada Manojlović bankrotirala, pa pozajmila pare od dečka Harisa!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img


Ne znam ni sama koliko hiljada eura sam u sve uložila, ali sam imala veliku podršku najbližih. Hvala Harisu na velikoj pomoći, ali ja ću mu to sve vratiti. Uložila sam silne pare u vrijeme najveće krize i nadam se da će mi se to isplatiti. On je rekao da neće da čuje da novac zajmim od nekog drugog. Rekao mi je: “Evo ti novac, ne treba ni da mi vraćaš! Kome ću da dam ako neću tebi?” Moj posao je takav da moram da ulažem u karijeru i kad nemam dovoljno novca.

Sve moje kolege vrlo dobro znaju kako je to. Nekada smo na ivici bankrota, ali pjesme i albumi moraju da se snimaju. Mi od toga živimo. Korona virus je uticao svima na finansije i nije nimalo lako kada ne radite 10 mjeseci – rekla je Rada, pa je potom objasnila da je raduje činjenica što se situacija sa kovidom-19 poboljšala, pa je već prihvatila nekoliko ponuda za tezge – rekla je Rada i dodala:

Već me je zvalo nekoliko vlasnika kafana da me pita da li bih došla kod njih da pjevam. Rado sam se odazvala pozivu jer su u pitanju proslave na kojima se poštuje broj ljudi u zatvorenom prostoru. Ti nastupi treba da bubu krajem februara, tako da su i dalje pod malim znakom pitanja zbog toga što pratimo kako će situacija da se razvija. Ako broj oboljelih naglo počne da skače, pomjeriću nastupe. Bolje tako nego da ležim pod terapijom – rekla je pjevačica kroz smijeh, piše “Srbija danas“.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO