Evo kakvo vrijeme nas očekuje do petka

Danas će prije podne biti pretežno oblačno se očekuje na istoku, sjeveru i centralnim područjima Bosne. Postepeno smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana.

Pretežno oblačno najduže će se zadržati na istoku Bosne. U Krajini, jugozapadu Bosne i u Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

- Marketing -

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -8 i -3°C, na jugu zemlje do 1°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4°C, na jugu zemlje do 10°C.

Sutra će u Bosni i Hercegovini biti  većinom umjereno, a prolazno i pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab, u Bosni jugo, u Hercegovini vjetar sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2°C, na jugu do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C.

U petak u Bosni i Hercegovini se prognozira naoblačenje koje bi od sredine dana prema večernjim satima u nizinama uslovilo slabu kišu ili susnježicu, a u višim područjima slab snijeg.

Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano