18.5 C
Kakanj
Ponedjeljak, 26 Jula, 2021

Europarlamentarka Željana Zovko poslije debakla u Bruxellesu vratila se u Mostar, pogledajte kako je pokušala izmanipulirati javnost

spot_imgspot_imgspot_imgspot_imgRezolucija izvjestioca Paula Rangela, u kojoj se ne spominju prava konstitutivnih naroda, usvojena je s 483 glasa za, 73 protiv i 133 suzdržana.

Sinoć je u Dnevniku HRT-a emitiran prilog s izjavom HDZ-ove europarlamentarke Željane Zovko. Ona se nakon neuspijeha u Bruxellesu vratila u Mostar, a nakon svega, ponovo je stala pred kamere.

Podsjetimo, Europski parlament usvojio je Rezoluciju o Bosni i Hercegovini u kojoj se ne spominju prava konstitutivnih naroda uprkos insistiranju hrvatskih zastupnika.

Rezolucija izvjestioca Paula Rangela, u kojoj se ne spominju prava konstitutivnih naroda, usvojena je s 483 glasa za, 73 protiv i 133 suzdržana.

Protiv usvajanja Rezolucije glasali su zastupnici HDZ-a Karlo Ressler, Tomislav Sokol, Sunčana Glavak i Željana Zovko, kao i zastupnici SDP-a Romana Jerković, Predrag Fred Matić, Biljana Borzan i Tonino Picula. Zastupnica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić te nezavisni Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić bili su suzdržani, dok je za usvajanje Rezolucije glasao IDS-ov Valter Flego.

Eurozastupnica Zovko, nakon svega tvrdi da je zadovoljna ishodom glasanja u Europskom parlamentu, a „Slobodna Bosna“ donosi dio njezine izjave kojom je pokušala iznova izmanipulirati javnost u regiji i poraz pretvoriti u pobjedu.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO