Emir Suljagić oštro reagovao: Ne mogu da vjerujem, papanka ih je navukla na priču o Deda mrazu – Gdje danas žive g***a koja su pobila 1600 djece u Sarajevu?Posebno je, kako kaže, iznenađen što ih je na to navukla “papanka sa medija koji je integralni dio genocida”.

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom aktuelne priče oko “protjerivanja Deda mraza iz Sarajeva”.

- Marketing -

Govoreći o toj temi, Suljagić ističe kako ne može vjerovati da se ozbiljan svijet u Sarajevu već drugu sedmicu zaredom bavi takvom temom.

– Ne mogu sebi da dođem od toga da se ozbiljan svijet u Sarajevu evo drugu heftu zaredom bavi Djeda mrazom, rekao je Suljagić.

A posebno je, kako kaže, iznenađen što ih je na to navukla “papanka sa medija koji je integralni dio genocida”.

– I to tako što ih navuče papanka sa medija koji je integralni dio genocida, medija koji je aplaudirao Markalama i logorima, kazao je on.

U svojoj sljedećoj objavi, Suljagić se pita gdje sada žive oni koji su tokom rata, granatama i snajperima, ubijali sarajevsku djecu.

– Nego, sad kad smo riješili Djeda mraza, hoćemo li malo o tome gdje danas žive g***a koja su snajperima i granatama pobila 1600 djece u Sarajevu? Pitanje je retoričko, žive u Lukavici. Pravo je pitanje zašto Milanko Kajganić nikad neće podići nijednu optužnicu za to, istakao je Suljagić.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano