Elvis Sjekirom demolirao pogrešan “Audi”: Ogorčeni radnik kojeg šef nije plaćao sjekirom uništio pogrešnu limuzinu

Popularno

Povezano

Podignuta je optužnica protiv radnika (44), izvjesnog Elvisa koji je u julu ove godine u Bračunovoj ulici u Zagrebu sjekirom demolirao skupocjenu limuzinu, automobil “audi A8”, za koji je mislio da je u vlasništvu njegovog šefa.

Prema optužnici, on je sjekirom dužine oštrice 20 centimetara udarao po tom automobilu te razbio stakla, panoramski krov i udubio lim sa svih strana “audija” te je time počinio krivično djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari. Tužioci za njega traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora, piše Danica.hr.

- Marketing -

Radnik je policiji odmah priznao nedjelo te je rekao kao je to učinio jer mu vlasnik firme i automobila duguje više plaća koje mu ne želi isplatiti. Međutim, tokom istrage ispostavilo se kako se radnik iskalio na pogrešnom automobilu.

Podignuta je optužnica protiv Elvisa (44) koji je u srpnju u Bračunovoj ulici u Zagrebu sjekirom demolirao skupocjenu limuzinu, automobil Audi A8 3.0 TDI Quattro u vlasništvu poduzeća Good and fast.

Prema optužnici, on je “sjekirom dužine oštrice 20 centimetara udarao po tom automobilu te razbio stakla, panoramski krov i udubio lim sa svih strana Audija te je time počinio kazneno djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari”. Tužitelji za njega traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

Kako se ranije pisalo, Elvis je policiji odmah priznao nedjelo te je rekao kao je to učinio jer mu vlasnik tvrtke i automobila duguje više plaća koje mu ne želi isplatiti. No, tijekom istrage ispostavilo se kako se nesretni Elvis iskalio na automobilu drugog vlasnika koji je ni kriv ni dužan za njegove nevolje.

Ogorčeni radnik sa sjekirom, dakle, uništio je pogrešan Audi.

  • Pozvan na kaznenu odgovornost, okrivljenik je priznao učin ovog kaznenog djela te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu sa izvjesnim Alenom B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu Alena B.”, tumače u državnom odvjetništvu.
- Marketing -

Najnovije