― Marketing ―

Eldinu je saopćila da ima rak i kako je najbolje da se raziđu, ostao je uz nju, nakon dvije godine ozdravila je

- Marketing -

Kada iskreno voliš, za voljenog ili voljenu, uvijek si tu, i u dobru i u zlu, i podrška si, najveća.

Primjer jedne takve, čiste i iskrene ljubavi, jeste primjer bračnog para Smajić, iz Visokog. Njihova priča ne ostavlja ravnodušnim.

Indira Ahmetspahić-Smajić, supruga i majka iz Visokog, je putem svog Facebook profila podijelila priču koja je postala viralna, te zabilježila veliki broj reakcija.

- Marketing -

Naime, Indira je na svom Facebook profilu objavila fotografiju vlastitog vjenčanja, a na kojoj su njen suprug Eldin i ona. Upravo danas navršava se 6. godišnjica njihovog braka, ali i 6 godina od priče koja je obilježila njihov život.

Samo 4 mjeseca kako su bili u vezi, Eldini je dijagnosticiran rak. Toga dana, Eldinu je uputila nekoliko riječi, nakon kojih je ostao zatečen.

Nakon 4 mjeseca naše veze, saznala sam da imam rak glave i vrata sa metastazama u limfnim žlijezdama”, govori Indira.

Indira je svom Eldinu rekla kako je najbolje da se raziđu, te da mu nije potrebna bolesna djevojka, piše Hanuma.ba. Nije je ‘poslušao’. Ostao je uz nju, do kraja.

Vjenčali smo se dvije i po godine od dijagnoze, dakle 2015. godine, a svog Ajnura rodila sam godinu dana kasnije, u aprilu 2016. godine”, govori Indira.

Eldin je zaista bio sve vrijeme uz mene, čak me vidio i bez kose. Uprkos svemu, ja sam se sve vrijeme pripremala da će on otići, bila sam ubijeđena, ali eto elhamdulillah, Allah je dao sasvim suprotno”, dodaje Indira.

Indirinu objavu prenosimo u cjelosti;

“06.03.2015-06.03.2021

Dan našeg vjenčanja, dan mog hidžaba, dan kada si ispunio obećano.

Bila su 4 mjeseca otkako smo zajedno i kad sam ti rekla.

– “Eldine, ja imam rak, najbolje bi bilo da se raziđemo.”

– “Zašto da se raziđemo?”

– “Zato što ti ne treba bolesna djevojka, nisi ti dužan biti sa mnom. Ja ne znam šta me čeka, mozda ću umrijeti, bit cu ćelava, terapije će me izobličiti. Gore će mi biti da mi daš podršku i ostaviš me na pola puta.”

– “Neće se ništa losš desiti, pobijedit ćeš bolest, kosa će narasti i mi ćemo biti skupa.”

-“Nemoj, molim te, daj na vrijeme. ”

-“Ja ne želim da se raziđemo, ja te nikad necć ostaviti, ovo je moja odluka i sada samo misli na sebe.”

2.5 godine kasnije se obistinilo ono o čemu smo sanjali.

Elhamdulillah po 1000 puta, meni veće bogatstvo ne treba na dunjaluku”, stoji u Facebook objavi.

– Da vam Allah podari dug život na dunjaluku u imanu, zdravlju i sreći”, “MashaAllah, ljubav iskrena u ime Allaha nema prepreka, Allah vas volio, sačuvao i zaštitio od svakog zla, još ih punoo, puno skupa dočekali i svaka naredna vam bila sve ljepša i bolja”, “Molim Dragog Allaha i u Džennetu da vas spoji”, neki su od komentara na ovu objavu.

 

- Marketing -

BONUS VIDEO

Planiranje je ključ svega: Majka troje djece otkrila kako je mjesečne troškove s 1.200 smanjila na samo 440 eura

 U aktualnim poskupljenjima dobrome dijelu ljudi važan je svaki euro, kojega nije lako zaraditi ni uštedjeti. Majka troje djece iz Njemačke promijenila je život nakon...