― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Dženan Lončarević poklonio novu pjesmu Sarajevu pred spektakl u Skenderiji

- Marketing -

Ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića s nestrpljenjem čekaju subotu i spektakl u Skenderiji, na kojem će popularni pjevač premijerno izvesti novu pjesmu “Diva” za koju je danas objavio i spot.

– “Diva” je poklon publici koja će doći na koncert u Sarajevo. Imat će nekoliko dana do Skenderije da je nauče i da je zajedno premijerno pjevamo – kaže Dženan Lončarević.

Tekst i muziku za ovu numeru potpisuje Bane Opačić, a aranžman je djelo jednog od najboljih producenata u regionu Mahira Sarihodžića koji je godinama i neizostavni dio benda Dine Merlina.

- Marketing -

Pjesma je snimana u studiju Mahira Sarihodžića u Ljubljani. Artwork spot za “Divu” djelo je Vedada Jašarevića.

Podsjetimo, Dženan je za koncert u Sarajevu spremio specijalan repertoar i publika je učestvovala u biranju pjesama. Svi zainteresirani ulaznice za koncert u sarajevskoj Skenderiji, 13. maja, još uvijek mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a. Karte za parter koštaju 15 KM, za zapadnu tribinu 20 KM i VIP backstage 50 KM.

Pjesma “Diva” i prateći spot pogledajte u nastavku teksta:

- Marketing -