10 C
Kakanj
Četvrtak, 6 Maja, 2021

Dvadesetogodišnji Ajdin prije 2 mjeseca otišao u Hrvatsku da radi, jučer smrtno stradao

Ajdin Agičić (20) iz Bosanskog Novog poginuo je u Hrvatskoj usljed pada sa visine, a mladić je radio na građevini te pao sa skele. Prema prvim informacijama, mladić je preminuo u kolima Hitne pomoći.

Prijatelji, poznanici i porodica, opraštaju se od ovog vrijednog momka, te opisuju nesreću koja se dogodila u Hrvatskoj.

  • Neka Allah podari nagradu šehida, ovom momku koji je danas preselio sa ovoga svijeta.Agičić Ajdin (20) sa Urija, Urijanskih Brda, otišao je za poslom i nafakom prije dva mjeseca u Hrvatsku da radi da bi pomogao svojoj porodici finansijski.Desila se nezgoda na poslu u mjestu Pag – pad sa visine, koja je za posljedicu imala smrtni ishod.Preselio je u vozilu Hitne pomoći u putu za bolnicu u Zadru.Svi smo sa porodicom tu kao komšije i prijatelji da podjelimo bol koliko je to moguće, a potrudit ćemo se svi da i finansijski pomognemo za sve ono sto slijedi, da bi rahmetli Ajdin mogao da se preveze u BiH kući i da mu se obavi dženaza namaz”, objavili su Ajdinovi prijatelji na Facebooku.
- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO