“DUŠO PREDOBRA, ANĐELE…” / Riječi rodbine ubijene porodice Đokić slamaju srce – Aleksinac zavijen u crno

Popularno

Povezano


Rođaci ubijene porodice Đokić, Gorana, Gordane i Lidije, na društvenim mrežama opraštaju se od tragično stradalih članova svoje porodice.

- Marketing -

Da podsjetimo, poslije šest dana potrage juče su u selu Moravac pronađena zapaljena i zatrpana tijela Đokića, a nekoliko sati ranije otkriven je i njihov automobil “pasat”, ali 12 kilometara dalje, u selu Tešica.

Rođaci Lidije, koja je ubijena sa roditeljima, iz porodica Đokić i Aritonovć, juče su na društvenim mrežama objavljivali potresne poruke uz fotografije ubijene djevojke.

– Duša moja… Počivaj u miru, anđele moj – pisali su rođaci.

U komentarima ispod fotografija javljao se veliki broj prijatelja, šokiranih ovim nezapamćenim zločinom.

– Tuga velika i nepravda, zlato od djeteta, duša predobra. Anđeo. Neka nađu mir – samo su neke od utešnih poruka koje su prijatelji ostavljali porodici.

Podsjetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tijela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se vidjela dva tijela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mjesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mjestu zatekli i treće tijelo.

Tijela su pronađena u ataru sela Moravac, gdje su Đokići i bili posljednje večeri, u nedjelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak, prenosi Srbija danas.

- Marketing -

Najnovije