Đurić stao u odbranu Vučića nakon poruke iz Rusije: Sram Vas bilo! Kod ruskog predsjednika je čekao i po sat i po

0

Direktor Kancelarije za Kosovo Vlade Srbije Marko Đurić stao je u odbranu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je, preko fotografije Sharon Stone iz filma “Sirove strasti”, dobio poruku iz Rusije zbog njegovog “ponašanja” u Bijeloj kući.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Naime, Vučiću je znakovitu poruku poslala Maria Zakharova, glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova, tako što je na svom Facebook profilu uz fotografiju Vučića koji sjedi ispred Donalda Trumpa, predsjednika SAD-a, postavila i fotografiju Sharon Stone iz poznate scene iz filma “Sirove strasti”, gdje se vidi međunožje glumice, te napisala:

“Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da ste na ispitivanju, sjedite kao na fotografiji #2. Ko god da ste. Vjerujte mi”.

Na ovaj blam reagirao je Đurić, želeći odbraniti srbijanskog predsjednika.

– A zamisli taj predsjednik nijednu ružnu riječ protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mjestu. A zamisli taj predsjednik je kod ruskog predsjednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo! – napisao je Đurić na Twitteru, prenosi “Faktor“.