Drugoplasirani u Zvezde granda o teškoj borbi: Uzimam blokatore, ako i malo uzmem, mogu da umrem

Novu Zvezdu Granda smo dobili, ali takmičar koji je u samoj završnici ovog takmičenja privukao najveću pažnju svojom životnom pričom (da je alkoholičar) jeste Aleksandar Josifovski. To je njegov mentor Đorđe David javno otkrio pred samo finale, a u intervjuu za Kurir ovaj roker iz Makedonije detaljno priča kako je uspeo da pobjegne iz pakla alkoholizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prije svega moram da kažem da sam se iznenadio da sam dobio 90.000 glasova i presretan sam. Do prije dvije godine nisam bio ni na mapi, a evo sad vicešampionska pozicija. Muzički put je baš težak. Trnovit je put i kada ti se otvori čast je da se stigne do vrha. Sada me čeka ozbiljan rad da se zahvalim ljudima koji su mi poklonili povjerenje i glasali za mene.

Za Grand kruži priča da iskorištavaju takmičare, kakvo je tvoje iskustvo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sve je u redu. Od njih imam jaku podršku. To je strašna ekipa koja tačno zna svoj posao.

A Đorđe David?

– On je ličnost koja zna da radi sa kandidatima individualno. Kod svakog zna da izvuče najbolje. Čovjek je genijalac, ima šesto čulo i uspješno je uradio sa svakim takmičarem. Sve nas je doveo do situacije da iz nas izvuče maksimum. Nakon svakog susreta sa njim bismo se pitali odakle nam taj dar koji nismo znali da posjedujemo.

Kako si postao zavisnik ?

– To nije bilo iz neke emotivne priče, ili teškog života, već iz euforije radosti. Ja sam uvijek pio kad sam bio radostan. Imam ekipu sa kojom sviram po klubovima i kad god smo radili u lokalima pili smo. Tako se i desilo da izađem iz kolosijeka normalnog života.

Da li je tačno da se nisi trijeznio?

– U posljednje vrijeme je tako bilo. Mislim da je neka volja, hrabost ostala u meni, familija naravno, i sjajni mentor. Karijera mi je u pitanju, znao sam da moram da promijenim sebe. Ja sam pio, pio i evo šest meseci nisam popio kap alkohola.

Ti si oženjen?

– U sretnom sam braku. Supruga mi je velika podrška. Sada još malo da sačekamo i proširićemo porodicu.

Za tebe kažu da si jedini pravi nasljednik Tife Vojičića.

– To je lijepo. Od malih nogu sam slušao Tifu, Bebeka, Alena Islamovića, Akija Rahimovskog. Oni su mi bili idoli i ponosan sam što pjevam tu muziku.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE