Drugi frizerski miting humanosti odgođen za 22.juni

U nedjelju 15.juna je na platou kod trećeg solitera u Kaknju trebao biti održan Drugi frizerski miting humanosti, međutim bit će odgođen. Razlog odgađanja ovog događaja su nepovoljni vremenski uslovi, kiša koja neprestano pada posljednjih dana.
„Zbog vremenskih neprilika humanitarna akcija koja je planirana za 15.juni se odgađa za sljedeću sedmicu, u nedjelju 22.juna“ – riječi su jednog od organizatora.
Da posjetimo, nakon što su se 25. maja 2014. godine u Zenici okupili frizeri iz više od 30 frizerskih salona, te nakon što su sa velikim uspjehom održali Prvi frizerski miting humanosti, na red je stigao i drugi miting koji će se ovoga puta održati u Kaknju.
Na prvom mitingu učešće je uzelo više od 30 frizerskih salona, te više od 70 frizera, a u samoj akciji prikupljena su sredstva od preko 4.000 KM, te je na taj način omogućena pomoć za mnogobrojne porodice ugrožene poplavama. Shodno tome frizeri su odlučili nastaviti sa svojim humanitarnim djelovanjem.
Baš kao i na prvom mitingu, i na ovome mitingu cijenu šišanja će određivati same mušterije, a sav prihod, baš kao i u prvoj akciji, bit će usmjeren za pomoć ugroženom stanovništvu koje je pogođeno poplavama.
Iz organizacije ovog eventa mole da se ovim putem frizeriski saloni, koji žele da doprinesu ovoj akciji, jave na sljedeće kontakte da bi im se omogućilo učešće:
062/410-410 i 061/456-344.
Više informacija o ovom eventu možete pronaći na službenoj stranici pod nazivom „Frizerski miting humanosti“.

kakanj-x

Comments are closed.