Drugi frizerski miting humanosti 15. juna u Kaknju

Nakon što su se  25. maja 2014. godine u Zenici okupili frizeri iz više od 30 frizerskih salona, te nakon što su sa velikim uspjehom održali Prvi frizerski miting humanosti, na red je stigao i drugi miting koji će se ovoga puta održati u Kaknju.

Na prvom mitingu učešće je uzelo više od 30 frizerskih salona, te više od 70 frizera, a u samoj akciji prikupljena su sredstva od preko 4.000 KM, te je na taj način omogućena pomoć za mnogobrojne porodice ugrožene poplavama. Shodno tome  frizeri su odlučili nastaviti sa svojim humanitarnim djelovanjem.

Drugi frizerski miting humanosti bit će održan u Kaknju u nedjelju 15. juna 2014. godine, u periodu između 11.00 i 18.00 sati, na platou ispred trećeg solitera.

Baš kao i na prvom mitingu, i na ovome mitingu cijenu šišanja će određivati same mušterije, a sav prihod, baš kao i u prvoj akciji, bit će usmjeren za pomoć ugroženom stanovništvu koje je pogođeno poplavama.

Iz organizacije ovog eventa mole da se ovim putem frizeriski saloni, koji žele da doprinesu ovoj akciji, jave na sljedeće kontakte da bi im se omogućilo učešće:

 062/410-410 i 061/456-344.

Više informacija o ovom eventu možete pronaći na službenoj sranici pod nazivom „Frizerski miting humanosti“.

Sve ljude dobre volje pozivamo da u nedjelju dođu na plato kod solitera 3 radi učešća u humanitarnoj akciji, te da za šišanje izdvoje onoliko koliko su u prilici pomoći ugroženom stanovništvu.

Uvjereni smo da će Kakanj i ovaj put pokazati svoju prepoznatljivu humanost i svoje veliko srce.

Comments are closed.