Drug i razrednica preminulog Dragana otkrili šta se dešavalo u školi u ponedjeljak: “TOG DANA ON JE…”

Popularno

Povezano


Tijelo petnaestogodišnjeg Dragana D. za kojim se tragalo od juče popodne izvučeno je jučer iz Tamiša u Pančevu.

- Marketing -

Podsjetimo, dječak je posljednji put viđen prekjuče oko 15 sati upravo na Tamiškom keju. Kada je posljednji put viđen, dječak je pričao preko telefona.

Dječak je juče ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj djevojci, a ona su predata policiji. Neutješna majka policajce je molila da joj pročitaju pisma, ma šta da piše u njima.

Kako saznajemo, Dragan je nedavno raskinuo sa djevojkom sa kojom je bio u vezi oko mjesec dana i to ga je mnogo pogodilo.

Draganova najbolja drugarica i bivša djevojka nisu davale izjave za medije. Bivša djevojka je, kako su saznali, učenica prve godine srednje Tehničko-hemijske škole u Pančevu.

Ona je od Dragana prije nekoliko dana na poklon dobila knjigu koju je on napisao, kao i jedno pismo. Šta u njemu piše, za sada je poznato samo policiji.

U školi 15-godišnjaka kažu da je bio dobar đak, miran i veseo. Njegov drugar iz odjeljenja za Pink kaže da je Dragan raskinuo vezu sa djevojčicom prije nekoliko dana, a da se blaga promjena u njegovom ponašanju osjetila u ponedeljak.

– Obično je razigran, kao dijete, stalno je skakutao. U ponedeljak smo imali pismeni iz matematike i vidjelo se da je tmuran, smoren. Već u utorak na praksi nije rekao ni “be” – kaže nam drugar.

- Marketing -

Najnovije