19.6 C
Kakanj
Ponedjeljak, 26 Jula, 2021

Draško Stanivuković se oglasio i objavio fotografiju nakon sastanka sa Palmerom, Sattlerom i gradonačelnicima Mostara i Sarajeva

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img– Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH. 

Gradonačelnici Banje Luke, Sarajeva i Mostara Draško Stanivuković, Benjamina Karić i Mario Kordić sastali su jučer u Sarajevu s šefom delegacije EU u BiH Johannom Sattlerrom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara Matthewom Palmerom i izvršnom direktoricom Evropske službe za vanjske poslove Angelinom Eichhorst.

– Evropska unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što mi već pola godine radimo u Banjoj Luci. Zajednički susret sa gradonačelnicom Sarajeva i gradonačelnikom Mostara, te razgovor o važnim pitanjima za naše gradove. Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH. Za Banju Luku je veoma važno da se čuje šta o onome što radimo misle i predstavnici drugih zemalja u BiH. Nastavljamo dalje, poručio je Stanivuković na Facebooku.

Nešto kasnije, Stanivuković je objavio novu fotografiju i post:

“Dolazak u Sarajevo nezamisliv, bez odlaska kod našeg Seje Brajlovića”, stoji u potpisu pod fotografijom.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO