“Dragi sine, tačno je tri mjeseca kako se nisi vratio u svoj krevet”

Danas je 18.juni, od zločinaca ništa. 85-ti dan smo na Davidovom trgu tražimo istinu i pravdu koju ne dobijamo, rekao je danas okupljenim Banjalučanima Davor Dragičević.

“Dragi sine, tačno je tri mjeseca kako se nisi vratio u svoj krevet…oteli su te…i krenulo je tvoje silovanje, masakriranje, mučenje…Lepiru i Vrećo, gdje je odjevni predmet moga sina? Ko je zvao Davida Dragičevića prije tri mjeseca u 02:40..znate….. ko je ugasio telefon od mog sina u 02:40 prije tri mjeseca…to je moj telefon, to je Davidov telefon…” kazao je Dragičević..

On je rekao kako je sve ovo dugo planirano.

“Nestalo vam dijete u centru Banjaluke…planirali ste dugo šta ćete uraditi. Planiram već dugo šta ću ja uraditi…Teško mi je da pričam o Davidu, da shvatim da ga nema jos teže…ubili ste ga sa naredbom…položili ste ga mrtvog izmasakriranog…položili u kanalizaciju…nikada vam neću svoga sina oprostiti…grupa Pravda za Davida vam nikad neće oprostiti Davida”

“Sutra 19.6, narodni poslanici, dignite ruku i potvrdite šta je istina i pravda u suprotnom ne budete li se jasno odredili po pitanju ubistva Davida Dragičevića, za mene ste saučesnici u teškom ubistvu Davida Dragičevića…saučesnici ste i u maltretiranju mene i ovih ljudi oko mene…meni to radite od 18.ostalima od 26. 3. sa vašom konferencijom za štampu…” rekao je on.

“Sve vas pozivam 7.7. na miran i dostojanstven skup…da pokažemo ko smo i da pokažemo da mi volimo i ovaj grad i ovu državu i da volimo našu djecu…” poručio je Davor Dragičević

Možda vam se svidi

Leave A Reply