Povezano

Dragan Mioković: Kada je koncert ilahija i kasida u Banjoj Luci, pitam za Sanju?Vlaisavljević je u huškačkom prilogu RTRS-a, kojeg je pripremila Branka Kusmuk, kazala kako u priču o multikulturnog Sarajeva vjeruje još samo Republika Sarajevo”.

Sarajlije i dalje ne mogu da “halale” Sanji Vlaisavljević sve neistine o gradu u kojem je, između otalog, i na stekla sve što trenutno ima u životu, a koje je onako “plaćenički” izrekla za RTRS. Među mnogima koje to i dalje “žulja” je i Dragan Mioković, bivši policajac i svjedok u više haških suđenja.

- Marketing -

– U srijedu 5.januara 2022., u Narodnom pozorištu u Sarajevu, održaće se Božićni koncert, u organizaciji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva “Prosvjeta” iz Sarajeva. Kada je koncert ilahija i kasida u Banjaluci? Pitam za gđu Vlaisavljević, rođenu Hasanbegović, napisao je Mioković na Twitteru.

Podsjećamo, Vlaisavljević je u huškačkom prilogu RTRS-a, kojeg je pripremila Branka Kusmuk, kazala kako u priču o multikulturnog Sarajeva vjeruje još samo Republika Sarajevo”.

– Dakle ne postoji multietnički grad Sarajevo. Imate svinjetinu koja je protjerana iz Sarajeva, imate Djeda Mraza koji je protjeran, a sada imate i svjetlosnu rasvjetu… imate sve što je odraz multikulture, a da je protjerano iz Sarajeva, izjavila je Vlaisavljević, dok je njen pogled bio uperen prema platou Skenderije, gdje se nalazilo gotovo sve ono za šta je rekla da je protjerano iz grada.

- Marketing -

Najnovije

Popularno