-1 C
Kakanj
Utorak, 19 Januara, 2021

Donacija branda Moj San Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubjankić” Bihać

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o., brand Moj San, nastavlja sa aktivnostima donacija madraca za bolnice i kiničke centre u BiH.

Moj San, je do sada, pokazao visok senzibilitet sto se tiče društveno odgovornog djelovanja a i vođeni činjenicom da je Kantonalna bolnica “Dr. Irfan Ljubjankić” Bihać bila izložena stravičnom požaru, veliko zadovoljstvo je biti u prilici doprinosom ovog tipa uticati na bržu rekonstrukciju ovog objekta, ističu u menadžmentu ove kompanije. Madraci će biti korišteni na hirurškom odjelu koji se nalazi u fazi rekonstrukcije i koji će ubrzo biti u funkciji na što nestrpljivo čeka veliki broj pacijenata.

Ovakvi primjeri uključivanja u akciju prikupljanja pomoći za saniranje izgorenog dijela bolnice mogu se smatrati i pozivom za uključivanje ostalih kompanija koje su voljne pomoći ovoj instituciji od vitalnog interesa za cijeli Unsko-sanski kanton. Nakon UKC Tuzla, KB “Dr. safet Mujić Mostar”, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, te KB Zenica, ovo je peta donacija ove domaće kompanije bolnicama u BiH.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO