27.5 C
Kakanj
Petak, 18 Juna, 2021

“Dok građani čekaju vakcine, Dodik organizuje tucijadu”U vrijeme kada se protežu nepregledni redovi ispred javnih kuhinja u Republici Srpskoj, građani uzalud čekaju vakcine, a bolesni liječe SMS porukama, jer je zdravstvo na aparatima, bezobzirni vrh SNSD organizuje „Tucijadu” u Banjaluci sa nagradnim fondom od 10.000 KM – kazala je ovo portparolka PDP Anja Petrović.

– Ne umanjujući bilo čiju potrebu da se bavi humanitarnim radom, ipak ih treba podsjetiti da su oni i najviši funkcioneri Republike Srpske koji očigledno ništa ne čine da se socijalni problemi riješe sistemski – rekla je Petrovićeva.

Petrovićeva kaže da je krajnje vrijeme da predstavnici vladajuće stranke, koji figuriraju i na najvišim funkcijama u Republici Srpskoj, narod prestanu da gledaju kao socijalni slučaj.

– Nisu penzioneri proveli radni vijek da bi im danas neko davao 50 ili 80 KM od novca kojim su i njih zadužili. Proveli su radni vijek gradeći ovo društvo i da bi pozne godine provodili bezbrižno i dostojanstveno. To nije slučaj, a bezobzirni milioneri iz Komiteta misle da su završili svoj posao nekom jednokratnom pomoći. O borcima, koji su krvarili za ovu zemlju, da ne pričamo. Ljudima treba sigurnost, finansijska i svaka druga, a ne odmjeravanje snaga sa Miloradom Dodikom u tucanju jaja, da bi dobili novčanu nagradu. O nepoštovanju tradicije i vjere, suvišno je govoriti – kaže Petrovićeva.

Ona dodaje da SNSD ponovo drsko pokazuje da ne mare istinski za socijalno ugrožene, ali ni mjere zabrane okupljanja u vrijeme pandemije korona virusa i druge epidemiološke preporuke, dok policiju zloupotrebljavaju šaljući pozive na saslušanja političkim konkurentima.

– Iako se u SNSD pokušavaju vratiti na stari oprobani način prevare građana ispod šatora i potkupljivanjem, ovaj put im ni ‘Tucijade’ neće pomoći da bi se održali na vlasti i otimali od naroda, jer građani već jako dobro znaju kojim bojama su sve prefarbani. Dugogodišnje udaranje naroda u zdrav razum, završiće kao i SNSD Tucijada, porazom Milorada Dodika – zaključuje Petrovićeva.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO