Dodik: Očekujem još jednu pobjedu

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik posjetio je danas Trebinje, gdje je razgovarao sa aktuelnim gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, koji je kandidat SNSD i na ovim lokalnim izborima. Nakon razgovora u prostorijama stranke sa kanddatima SNSD na lokalnim izborima u Trebinju Dodik je rekao da je Trebinje grad uspjeha SNSD-a i da je u njega došao po još jednu pobjedu za gradonačelnika i za odborničku listu ove stranke, što je najbolja ponuda Trebinjcima. 

– Nadam se da će u Trebinju biti nastavljeni projekti Vlade RS i da će ovaj grad biti na ponos svih. Imamo namjeru da sa Vladom Srbije završimo brzo aerodrom, to će biti ozbiljna promjena načina života ovdje i obezbijediće novi impuls za dodatni razvoj, ne samo turizma, već i ukupnog privrednog života – istakao je Dodik i dodao da iza političara ne ostaju riječi, nego djela. 

Snažan pečat
– SNSD je zajedno sa svojim ljudima ostavio snažan pečat na ukupan razvoj Trebinja. Bez obzira na pandemiju koronavirusa koji je učinio ozbiljan pritisak na rad privrede, prije svega na turizam, Trebinje je bilo jedan od najživljih gradova ove sezone u regionu. To govori o tome da smo uspjeli da prezentujemo i grad i njegove potencijale, a sa dolaskom i izgradnjom aerodroma svakako će to biti još bolje – naglasio je Dodik.

Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja je rekao da predizborna kampanja protiče u najboljem redu.

Kampanja 365 dana u godini
– Za nas nije kampanja 30 dana, za nas je kampanja 365 dana u godini, tako da djela pokazuju više od riječi. Ne bismo željeli da u ovom izbornom periodu ispašta građanstvo, nego sve redovne aktivnosti koje imamo da ujedno ispunjavamo – naveo je Ćurić i dodao da i večerašnje “Dučićeve večeri poezije” nisu željeli da prekidaju, uprkos epidemiji.

– To dovoljno govori da Trebinje ide pravim putem, pravim koracima i da nam je kultura i te kako važna – zaključio je Ćurić

Možda vam se svidi

Leave A Reply