Dodik o detaljima svoje otmice: Zaprepastio sam se kada sam dobio spisak šta treba da pokupe u mojoj kući

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su kombinovane britanko-američke jedinice imale navodno i spisak stvari koje je prilikom otmice trebalo da pokupe iz njegove kuće.

“Zaprepastio sam se kada sam dobio spisak šta treba da pokupe u mojoj kući, od donjeg veša do umjetničkih slika, cipela, odijela… Nije to ništa novo, sjećamo se kako su upali Janukoviču, optužujući ga da ima šolje od zlata. Ispostavilo se da to nije tačno, ali koga još zanima takozvana postistina kada čovjeka više nema” rekao je Dodik u interjvuu za beogradsku Politiku.

- Marketing -

On je rekao da su kombinovane britansko-američke jedinice trebale da ga lociraju, pokupe i dovedu na neko nepoznato mjesto.

“Vjerovatno da me slome ili pridobiju neko moje priznanje, usput me stalno optužujući za neku korupciju, koju nikad nisu dokazali, jer za to nema elemenata. Kada smo to saznali i javno rekli šta smjeraju, oni demantuju, nazivajući to budalaštinama” rekao je Dodik.

Od prošle sedmice podignut je nivo obezbjeđenja oko Milorada Dodika na najviši nivo zbog informacije od partnerskih službi o mogućnosti ugrožavanja njegove bezbjednosti i njegove porodice od određene grupacije.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano