Dnevni horoskop za 21.04.2022.


Ovan

- Marketing -

Danas ste dosta posvećeni poslovnom segmentu, ali izgleda da je obim obaveza prilično veliki pa ćete vjerovatno morati da tokom cijelog dana dajete svoj maksimum. Povremene distrakcije od strane kolega. Pokušavate da sredite neka sitnija razmimoilaženja u odnosu sa voljenom osobom.
Bik

Iako non stop imate osjećaj da vam vrijeme izmiče iz ruku, današnji dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i prijatnoj radnoj atmosferi. Bićete iznenađeni pozitivnim stavom kolega prema nekim vašim prijedlozima. Mogućnost kontakta od strane bivše simpatije ili nekoga s kim ste bili u vezi.
Blizanci

Iako ste svjesni da je pred vama mnogo posla i ne volite da završavate sve u posljednjem trenutku, ipak ste danas skloni da odlažete obaveze i da se okrećete nečemu što vam je lakše. A možda ćete samo gledati da što prije pobjegnete sa posla… Usmjereni ste na emotivni segment, na partnera ili na simpatiju.
Rak

Do vas danas dolaze vrlo zanimljive informacije, koje će vam pomoći da razriješite jednu nedoumicu koja vas već izvijesno vrijeme muči. Dobar kontakt sa kolegama i poslovnim saradnicima. Jedna osoba pokazuje veliko interesovanje za vas. Prihvatite poziv za izlazak ili makar ostvarite jaču komunikaciju.
Lav

Neki naporni dani su iza vas i još uvijek niste u potpunosti smireni pa ćete svoje neraspoloženje, nezadovoljstvo i nervozu prenositi u komunikaciji na one sa kojima dolazite u kontakt. Okrenite se svojim obavezama i ovu veliku energiju potrošite na posao, umjesto na svađu. Emotivno – napetost.
Djevica

Dosta dobro raspoloženje tokom cijelog dana. Osjećate se stabilno i spremni ste da prionete i na neke zahtjevnije poslovne obaveze. Dobra koncentracije. Planovi sa voljenom osobom se lako realizuju, vas dvoje se danas odlično uklapate i funkcionišete zajedno. Prijatno popodne i veče u društvu.
Vaga

Pritisak na vas je evidentan od ranih jutarnjih sati. Ne sviđa vam se što vas drugi konstantno požuruju, ne volite da budete toliko napeti, jer na taj način ne uspijevate da date svoj maksimum na poslu. Jedva ćete čekati da ostavite poslovne obaveze i da se posvetite društvu ili osobi koju simpatišete.
Škorpija

Odlične mogućnosti za kontakt i dogovor sa osobom (ili osobama) od koje očekujete solidnu poslovnu saradnju. Moguće je da tokom dana ostvarite i neki manji finansijski dobitak, kroz dodatno angažovanje. Dan kao stvoren za uživanje sa emotivnim partnerom. Hedonizam, strast, ljubav.
Strijelac

Neke poslovne ponude danas dolaze do vas, ali vi nećete biti u potpunosti zadovoljni, jer ste očekivali više što se finansijskog dijela ponude tiče. Neke dogovore moraćete da odložite zbog obaveza koje će neočekivano iskrsnuti. Moguće je da ćete pomjeriti i susret sa emotivnim partnerom.
Jarac

Uspijevate da ostvarite vrlo skladan odnos sa poslovnim partnerima i da za kratko vrijeme riješite neku problematiku koja je postojala u prethodnim danima. Danas ste u odličnom raspoloženju, stabilni, mirni i spremni da se prilagodite onima sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno – više nego dobar dan.
Vodolija

Nećete se obazirati na kritikovanje vašeg rada. Smatrate da funkcionišete više nego dobro i nemate namjeru da se mijenjate. Bićete vrlo oštri prema onima koji pokušaju nešto da vam zamjere. Trudite se da se ponašate korektno prema voljenoj osobi, iako vas ona nervira nekim svojim postupcima.
Ribe

Smatrate da je konačno pravi trenutak da poslušate savjet i promijenite nešto u svom funkcionisanju u radnom okruženju. Shvatili ste da su neki ljudi ipak bili u pravu. Pokušavate da uspostavite komunikaciju sa nekim, ali druga strana ne reaguje onako kako biste vi to željeli.
Autor: minimagazin.info

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano