Djevojke u Beogradu greškom zamijenile kapute u kafani, pa nastao haos zbog razmjene

Neobična situacija u kojoj su dvije djevojke zamijenile kapute u jednoj kafani dogodila se u petak u Beogradu.

Ovaj slučaj se nije nimalo bezazleno završio. Njihova oštra prepiska je završila na društvenim mrežama i dok je jedne slatko nasmijala, druge je pošteno razljutila.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Šta se zapravo desilo?

Kada je krenula kući iz jedne beogradske kafane, djevojka je shvatila da njenog kaputa nema, pa je konobaru ostavila telefon u nadi da će se ona koja je greškom uzela njenu odjeću, javiti i da će bez problema izvršiti razmjenu, piše Mondo.rs

I istina, djevojka koja je pri odlasku nehotice zgrabila kaput druge djevojke je kontaktirala, ali tada kreće pakao…

Prvo nikako nisu mogle da se dogovore oko mjesta na kom će izvesti razmjenu. Jednoj nije odgovarala Autokomanda, drugoj Jerković.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Dalje se redaju prijedlozi za poznate tačke Beograda, ali nikako da se usaglase. Tu već raste tenzija.

Pale su i prve “teške” riječi, pa su se tako međusobno častile epitetima kao što su “neljubazna”, “nekulturna” i slično…

Kada su konačno uspjele da se dogovore i razmjene sporne kapute, jedna od njih je izvukla “deblji kraj”, ili tačnije – pocjepan kaput. Da li iz objesti ili zato što je ovo “preganjanje” oko lokacije mnogo iznerviralo, djevojka koja je prva napravila grešku i ponijela kaput koji nije njen, vlasnici ga je vratila u oštećenom stanju.

Nije joj bilo dovoljno što je to uradila, već je sliku oštećene odjeće objavila na Instagramu, pohvalivši se kako ona postupa sa “nekulturnim ljudima”…

“Djevojka mi je vratila isječen kaput, gdje kad sam je pozvala, nije negirala da ga je namjerno isjekla, jer kako kaže ‘i od ludih ima luđi'”, napisala je druga djevojka, odnosno oštećena strana u ovoj priči koja je cijelu njihovu prepisku objavila na Twitteru.

Na ovu prepisku su mnogi korisnici Twittera reagovali, a jedan je napisao: “Ali, ja ne razumijem, uzela joj je greškom kaput i sad hoće da se ova druga djevojka njoj povinuje i da dođe gde toj odgovara? Jeste li realne? Vama kad neko uzme nešto, vi idete tamo gde njemu odgovara ili vama?”, napisao je korisnik Twittera, a onda je uslijedilo objašnjenje.

“Pa i ova druga je pokupila njen kaput, tako da su faktički morale da vrate jedna drugoj. Pritom se ova iskombinovala da dođe tu gdje je zamolila, pa ovoj drugoj odjednom nije odgovaralo to mjesto, nego neko deseto. Mogla joj je odmah reći, ovako je ispalo kao da se sprda sa njom.”

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Snažan zemljotres pogodio BiH: Epicentar pet kilometara od Stoca

U 21:08 osjetio se slabiji zemljotres u našoj zemlji....

Video smrti ubice koji je ubio trudnu suprugu: Policajci ga opkolili, on pucao u sebe

Sokol Halili, osumnjičeni za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši,...

Vijest koja ohrabruje: Globalne cijene hrane ostale uglavnom stabilne u novembru

Globalne cijene prehrambenih proizvoda ostale su uglavnom stabilne u...

Devojčica izgubila dio stopala u napadu ajkule: Otkriva kako je uspjela pobjeći zvijeri

Jasmin Carney, djevojčica sa Floride, bila je u nedjelju...