― Marketing ―

Djevojka se htjela fotografisati s Ronaldom, njegova reakcija na udaru kritika

- Marketing -

Mnogi su ga na društvenim mrežama iskritikovali zbog toga i poručili mu da je egoističan, dok ga drugi brane i tvrde da on nije robot koji može stalno udovoljavati željama drugih ljudi

Gdje god Cristiano Ronaldo kroči, izazove pomamu i veliki interes.

Izuzetak nije niti glavni moldavski grad Kišinjev gdje je Manchester United gostovao kod Šerifa (2-0) u drugom kolu Evropske lige. Ronaldo je zabio prvi gol u sezoni iz penala u 39. minuti pa i nije bilo razloga da bude nezadovoljan. Međutim, rijetko će osmijeh na njegovo lice ove sezone.

- Marketing -

A maknuo ga je i s lica jedne navijačice. Dok je odlazio u svlačionicu na poluvremenu, jedna djevojka, koja je očito bila dio liječničkog tima koji je osiguravao utakmicu, s mobitelom je prišla Portugalcu, sa željom da se fotografiše s jednim od najboljih fudbalera ikada, no Cristiano nije baš bio raspoložen za druženje s fanovima.

Odmaknuo ju je od sebe i dao do znanja da ne želi se fotografisati. Nije ju niti pogledao.

– Jedva ju je pogledao dok je odmicao njenu ispruženu ruku i ignorisao zahtjev. Ona je izgledala šokirano – piše Daily Mail.

Mnogi su ga na društvenim mrežama iskritikovali zbog toga i poručili mu da je egoističan, dok ga drugi brane i tvrde da on nije robot koji može stalno udovoljavati željama drugih ljudi.

Kako god, United je nakon poraza od Real Sociedada slavio u Evropskoj ligi, a Ronaldo se može pohvaliti da je zabio i u ovome takmičenju. To mu je ujedno i prvi gol u sezoni.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...