Povezano

Djevojka pobjesnjela nakon što ju je dečko zaprosio u supermarketu: “Jesam li ja luda?”


Trenutak prosidbe je jedan od onih koje pamtimo vječno, a mnoge žene godinama maštaju o tome kako bi on mogao izgledati.

- Marketing -

Prsten je priča za sebe, a kada je riječ o samom trenutku, žene uglavnom maštaju o romantičnim večerama, svijećama, cvijeću ili raznim drugim, velikim i malim iznenađenjima. Ipak, postoje i one kojima je, da bi rekle “da”, dovoljno samo čuveno pitanje.

To nije bio slučaj ovoga puta.

Naime, jedna žena podijelila je svoje iskustvo “zaruka u supermarketu” ne krijući koliko je bijesna što se njen izabranik nije više potrudio za tako bitnu stvar.

“Dečko me zaprosio u Asdi??? Mislim, šta je ovo? Pored svih mjesta, baš da to učini u supermarketu”, napisala je ona.

“Jesam li ja luda? Volim ga, ali jako sam razočarana što se baš nikako nije potrudio da ovaj trenutak napravi posebnim”, pisalo je u anonimnoj objavi.

Ispod je dobila mnogo komentara. Neki su se složili da je s pravom uznemirena, dok su drugi rekli da treba biti zadovoljna što ju je uopšte zaprosio.

“Ne razumijem šta ga je inspirisalo da to tamo učini, malo planiranja ne bi bilo naodmet”, “Njemu nije bitno mjesto, voli te i zaprosio te na prvom mjestu gdje je mogao”, “Prije svega – čestitke”, pisali su ljudi.

“Nemoj propustiti ljepotu trenutka zbog lošeg mjesta”, glasio je jedan od komentara.

Istraživanja koje je provela stranica Bored Panda pokazala su da čak 32% žena priželjkuje iznenađenje za prosidbu, dok 20% njih misli da muškarac mora i kleknuti na jedno koljeno prilikom postavljanja pitanja.

- Marketing -

Najnovije

Popularno